Mijn vrienden

Vorige week had ik Peter gesproken, hij wil mij ook al naar de Potmarge hebben en met recht het is een hele bijzondere omgeving. Hij vertelde over zijn moeder die afgelopen jaar is overleden en ik zie dat mensje staan. Ik krijg ook een jonkvrouw te zien die oprecht en zuiver in het leven staat. Ze vertelt mij vanuit energie dat zij van de adellijke tak van Damwoude komt. Als ik daar met Peter over heb komen wij daar niet uit. Want zij is in Groningen geboren – maar de Potmarge – de adel en de buitenverblijven ze horen wel bij elkaar. Is er al een hele diepe link tussen de mensen die mijn vrienden zijn in dit leven en dat leven waar ik nu op zoek naar ben.  Het verwondert mij en het maakt mij ook nieuwsgierig.
Waarom zou de moeder van Peter mij hier heen willen hebben? Ik heb er nog geen helder beeld bij – maar het voelt goed.
Peter praat over Potmarge en de zoon van Jan en Alice is op de buitenschool ook op het terrein van de Potmarge. Vincent woont hier ook in de buurt. Nou ja..

Advertenties

Over friesepas

Mijn verhalen ontstaan vanuit mijn innerlijke kijk op wat is gebeurd. In mijn praktijk kom ik mensen tegen die betrokken zijn in het verhaal dat in het verleden heeft plaats gevonden.
Dit bericht werd geplaatst in Marienburg, vrienden en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s