Schrijven en zingen vanuit het hart

Er zijn weer byzondere dingen gebeurd met de innerlijke reis van L.
We kwamen een terechtstelling van monniken tegen op deze state en waarin de monniken in een kring werd geplaatst. Zelfs de graven zijn we tegen gekomen en en vind ik het zo mooi dat de mensen van de tuin daar intuitief op inspelen want er waren keizerskronen daar in de bodem gestopt.
Het vermoeden dat ik heb dat er tijdens de tijd van overheersing van napoleon ook monniken aanwezig waren op dit gebied, daar kregen we een bevestiging van. Ook hebben we een link ontdekt van de klooster in raerd zelf – bij de kerk en deze state.
Niet mogen schrijven, verwarring omdat datgene niet geschreven mag worden dat in mensen leefde. Het moest wijken voor de structuur en de macht.
Of je nou eerlijk en open over dingen schrijft, het werd met botte bijl omgehakt en de monniken in dit klooster zijn ook voor deze daad om het leven gebracht. Gehangen – en dat door de mensen die het meeste te vrezen hadden voor de veranderingen die daardoor plaats zou vinden.
Zingen en schrijven – er was een diep vertrouwen in de monniken zelf, maar ze werden wel voor het grotere doel omgebracht.

Over friesepas

Mijn verhalen ontstaan vanuit mijn innerlijke kijk op wat is gebeurd. In mijn praktijk kom ik mensen tegen die betrokken zijn in het verhaal dat in het verleden heeft plaats gevonden.
Dit bericht werd geplaatst in friesland en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s